Domovská

Úspešný štart V.K. Kulpína

V sobotu 12. októbra sa začali volejbalové majstrovstvá. V.K. Kulpín hostil tím V.K. Báčska Palanka, s ktorým majú veľmi dobré vzťahy. Je to tím dobrých a skúsených hráčov s niekoľkými mladšími perspektívami hráčmi. Zápas bol napínavý a pre hráčov aj veľmi namáhavý. V prvom sete neustále viedli Kulpínčania, aj 21:14, potom 23:19, a potom nasledovalo nevysvetliteľné uvoľnenie a nepochopiteľné chyby domáceho celku, čo skúsení Palančania využili na vyrovnanie a víťazstvo v sete rozdielom 28: 26. Druhý set Kulpínčania pomerne ľahko vyhrávajú, v treťom sete boli lepší Palančania. Kulpínčania sa napokon vzchopili a za podpory publika zas zahrali presvedčivo a vyhrali štvrtý a piaty set. V.K. Kulpín - V.K Báčska Palanka 3:2.

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Foto Juraj Spevák

 

Kulpínčania hrali oslabení. Z opodstatnených dôvodov nehrali Duško Babić, Aleksa Grubešić, Stanislav Zima, Erik Kreko, Aleksandar Đurđev, Milijan Kovač. Kapitán Boris Relota a Vuk Barišić sú dlhodobo zranení, pričom Daniel Peťkovský je momentálne v Amerike (študentská výmena). Ale Kulpínčania majú „dlhú lavičku" a veľa kvalitných hráčov. Za Kulpín hrali: Martin Lekár, Nemanja Petrović, Ivan Lečić, Aleksandar Stančul, Aleksej Bojkov, Maksim Teslić, Darko Stojanović, Žarko Babić, Nemanja Milutinović a Andrija Marković.

Najbližšiu sobotu sú Kulpínčania na návšteve vo Futogu, u jedného zo súťažiacich o prvé miesto.

 

Úspešný štart V.K. Kulpína

 

V predminulú sobotu 5. októbra 2024 kulpínski volejbalisti zorganizovali spomienkový turnaj venovaný Alexandrovi Zavarošovi Salemu. Pred začiatkom turnaja položili kvety na jeho hrob a od 15:00 sa začali zápasy. Na turnaji sa okrem domáceho celku zúčastnili aj V.K. Sombor a V.K. Báčska Palanka. Prvý memoriál Alexandra Zavaroša Saleho bol v roku 2020. O tom viac TU: https://www.kulpin.net/component/content/article/22-aktuality/aktuality/11040-memorial-aleksandra-zavarosa-saleho

 

kp

 

You have no rights to post comments

Náhodný obrázok

slovenske insitne umenie zo srbska

Letmo

Mariena Czoczeková-Eichardtová (1892-1972)
...
Vankúšik pod hlavou
budem mať zo žiaľov;
na rakve kvietky –
to budú spomienky.
A plachty z bôľu
skryjú družku svoju.
Boli sme, bôľ a ja,
boli sme druhovia,
spolu sme chodili
cez žitia údolia.

Nebo ma oplače
pokropí ma lejak,
na cintorín odprevadí
studený severák.

(úryvok z básne Môj pohreb)

 

Posledné články

urad

fotogaleria

cirkevna matrika

kalendar menin

mena

okienko

velka noc

pamatnicek

kucharka

kovacica

gjk

pocasie

autobus